Dedaun Zaitun Ekstrak dan Yis Jangkitan - A Kisah Kejayaan Bersama

Dedaun Zaitun Ekstrak dan Yis Jangkitan - A Kisah Kejayaan Bersama

Artikel ini akan mendedahkan peranan zaitun ekstrak daun dan yis jangkitan. Salah satu cara untuk merawat jangkitan yis atau candida adalah dengan menggunakan ekstrak daun zaitun. Walau bagaimanapun, sebelum menggunakannya, anda perlu tahu dos yang anda perlu mengambil, dan bagaimana anda menggunakannya. Saya berkongsi apa yang kawan saya telah melakukan dengan ekstrak beliau untuk mengendalikan candida beliau. Walaupun ia tidak boleh yang sama dengan anda, sekurang-kurangnya anda boleh mengambil nilai positif daripadanya.

Dos ekstrak daun zaitun yang beliau pada masa ini mengambil adalah 1 gram ekstrak daun zaitun (diseragamkan kepada 17% Oleuropin) 4 kali sehari semasa perut kosong. (Itu dos adalah apa yang dia mengambil setiap kali dia mengambil ia, tidak dibahagikan sepanjang hari). Beliau juga telah di gula percuma makanan / ditapai percuma rendah glisemik indeks jenis diet / dan cuba beberapa perkara yang berbeza untuk mengawal candida itu.

Semua yang dia telah cuba membantu untuk beberapa ketika dan kemudian perlahan-lahan seolah-olah kehilangan keberkesanannya. Tetapi ekstrak daun zaitun dan candida, selagi dia terus mengambilnya, seolah-olah terus bekerja. Beliau telah mengambil ia pada dos yang lebih rendah, tetapi ia tidak berkesan dalam membunuh candida, walaupun ia tidak kelihatan untuk agak menindas, tetapi tidak cukup untuk mendapatkan ke titik di mana dia benar-benar gejala percuma.

Beliau pada masa ini gejala percuma kepada dos yang lebih tinggi. Tetapi dia belum lagi digambarkan berapa lama dia akan berbuat begitu untuk mengelakkan ia daripada berulang.

Dari pandangan saya sendiri, saya rasa ia tidak hanya menunggu membunuh candida, ia juga bermakna dia mempunyai untuk meningkatkan sistem imunnya supaya ia akan membantu mengawal, dan membersihkan badannya supaya ia tidak begitu mudah reinfected lagi dengan candida, dan yang mengambil masa. Tetapi sekurang-kurangnya, pada ketika ini, kita tahu bahawa ekstrak daun zaitun berfungsi untuk candida.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar